Vi Tackar Hans och Isabel!

Vi på Svensk Fjärrtransport AB vill framföra ett hjärtligt tack till Hans och Isabel för det förtroende de visat oss vid transporten av deras Laurinkoster på 28 fot. Vi önskar dem stora framgångar med båten och ser fram emot att följa dess äventyr.

Att transportera en Laurinkoster med lastbil kräver förberedelse och noggran hantering. Först inspekteras båten och alla lösa föremål säkras eller avlägsnas. Masten demonteras vanligtvis för att passa under höjdbegränsningar på vägar. Båten placeras sedan på en specialtillverkad vagga som stödjer skrov och köl ordentligt.

Vaggan placeras sedan försiktigt i trailern, vilket ofta kräver användning av en kran eller annan lyftutrustning. Båten fixeras ordentligt inuti trailern för att förhindra rörelse eller skador under färden. Rutten planeras hos vår färdplanerare för att undvika låga broar, smala vägar och områden med tät trafik. Transporten utförs av en av våra många förare som hanterar stora laster.

Denna leverans belyser vår förmåga att hantera transporter utöver normala pallar och containrar. Vi erbjuder möjligheten att transportera mer specialiserade och värdefulla föremål. Vårt engagemang sträcker sig bortom traditionell logistik; vi erbjuder lösningar som möter alla behov. Oavsett om det rör sig om maskiner, bilar, specialutrustning eller som i detta fall, exklusiva fritidsbåtar, står vårt team redo att säkerställa en trygg och effektiv transport.