Introduktionsvideo

Svensk Fjärrtransport AB

Spela videoklipp

Din pålitliga och miljövänliga transportpartner

Svensk Fjärrtransport AB är ett erfaret transportföretag med säte i sydvästra Skåne. Med vår omfattande kunskap och expertis inom branschen erbjuder vi pålitliga och effektiva lastnings- och lossningstjänster för varor i hela Sverige och Europa. Som ett kundorienterat företag ger vi fullservicesupport dygnet runt, 365 dagar om året. Vi förstår vikten av snabba leveranser och strävar efter att möta våra kunders förväntningar med högsta nivå av professionalism och engagemang.

En av våra huvudprioriteringar är hållbarhet. Vi är stolta över att presentera vår helt nya lastbilsflotta från Volvo, utrustad med de senaste tekniska framstegen. Dessa lastbilar är designade för att minska bränsleförbrukningen och utsläppen avsevärt. Dessutom har de innovativ teknik som laddar batteriet på tomgång, vilket optimerar energieffektiviteten.

Utöver våra lastbilar erbjuder vi trettio lastbilar och tio fabriksnya trailers i formaten Mega och Standard. Oavsett om du behöver transport av kompletta släp med last eller behöver hjälp med att lasta ditt gods i våra egna släp, så har vi flexibla lösningar skräddarsydda efter dina specifika behov. På Svensk Fjärrtransport AB är vi engagerade i hållbarhet och att minimera vår miljöpåverkan. Våra fordon är utrustade med banbrytande teknik som gör att vi kan övervaka och optimera bränsleförbrukningen, minska utsläppen och spara energi. Vi tror att varje litet steg räknas mot en grönare framtid, och vi är dedikerade till att göra vår del för att skydda planeten.

Välj Svensk Fjärrtransport AB som din pålitliga transportpartner. Med våra pålitliga tjänster, helt nya Volvolastbilar och engagemang för hållbarhet är vi det perfekta valet för företag som söker en pålitlig och miljövänlig transportör. Kontakta oss idag för att diskutera dina transportbehov och uppleva Svensk Fjärrtransport AB skillnaden.

Profile Picture of CEO Mehiar Petrov.
Mehiar Petrov
Grundare & VD

Mehiar Petrov: 23-åriga grundaren och VD:n för Svensk Fjärrtransport AB

Vid 23 års ålder har Mehiar Petrov blivit känd som en visionär entreprenör och drivkraften bakom Svensk Fjärrtransport AB. Med en tydlig vision och dedikation har företaget vuxit snabbt och etablerat sig som en pålitlig aktör inom transportbranschen.

”Vi är stolta över att ha byggt upp ett företag som levererar pålitliga och miljövänliga transportlösningar” – Mehiar Petrov, VD för Svensk Fjärrtransport AB.

Med en passion för logistik och en stark vilja att skapa en framgångsrik verksamhet har Mehiar Petrov visat sig vara en inspirerande ledare och banbrytare inom branschen. Med fokus på kundnöjdhet och hållbarhet är Svensk Fjärrtransport AB redo att fortsätta växa och erbjuda pålitliga transporttjänster över hela landet och Europa.