God Jul önskar vi på SFT

Tomten vinkar med handen längs en stor väg med skogen i bakgrunden. Bilden är högupplöst.

Året 2023 har varit en resa av framsteg och hållbarhet för Svensk Fjärrtransport AB. Vi har fått äran och möjligheten att vara er partner och transportör genom året och vill ta tillfället i akt att dela några höjdpunkter och sprida en extra dos julglädje.

Återblick på Året som Gått
Under året har vår företagsfamilj vuxit och vår kapacitet för att erbjuda moderna transporttjänster har ökat avsevärt med nya lastbilar och bättrade körsträckor. Detta har gjort det möjligt för oss att ta itu med nya utmaningar och välkomna fler aktörer in i SFT familjen.
Med tacksamhet ser vi tillbaka på det gångna året, där varje leverans har varit en möjlighet att visa vår dedikation till kvalitet och pålitlighet. Vi har stått inför olika utmaningar med uthållighet och entusiasm, och vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med er.

Vi har fortsatt att prioritera hållbarhet i våra transportlösningar. Genom att implementera Intermodala transporter har vi minimerat vår miljöpåverkan och bidragit till en grönare framtid. Våra Intermodala lösningar har inte bara varit effektiva utan har också möjliggjort snabbare och mer hållbara leveranser över Europa.

Julen är en tid för att reflektera och vara tacksam för det gångna året. Vi är djupt tacksamma för ert förtroende och samarbete. Varje paket som vi har levererat har varit en symbol för det förtroendet, och det har varit vår ära att vara er valda transportpartner.
I denna magiska juletid vill vi önska er alla en fridfull och glädjefylld jul. Nu kör vi fullt ut sista månaden av året och vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans 2024.

God Jul och Gott Nytt År önskar hela teamet på Svensk Fjärrtransport AB!