Nya Lastbilar Redo att Rulla

CEO of SFT AB Shakes hand with Member of TIP Group

Spännande nyheter från Svensk Fjärrtransport AB! Med Mehiar Petrov i spetsen har företaget nyligen genomfört en imponerande beställning hos TIP Group, och resultatet är inget mindre än imponerande. Tolv toppmoderna Volvo Trucks FH500 I-Save dragbilar har anslutit till vår flotta, och de är inte ensamma. Ett antal KRONE Trailers har också anlänt och är redo för sina uppdrag.

Mehiar Petrov, VD för Svensk Fjärrtransport AB, uttrycker sin entusiasm för detta nya tillskott: ”Vi ser fram emot att sätta dessa enhetliga, bränslesnåla Volvobilar på vägarna och utföra våra uppdrag. Det är en stor milstolpe för oss på Svensk Fjärrtransport.”

Detta steg är ett resultat av ett gott samarbete med TIP Group och en förtroendefull relation som byggts upp. De nya Volvo-lastbilarna är inte bara moderna och bränslesnåla, de är också en del av en strategi för att säkerställa pålitliga och hållbara transportlösningar för våra kunder.

Vi på Svensk Fjärrtransport AB vill uttrycka vår tacksamhet gentemot TIP Group för detta samarbete och för framtida projekt. Denna nya tillgång kommer att stärka vår förmåga att leverera toppkvalitetstjänster och ytterligare befästa vår position som en pålitlig aktör inom transportbranschen.

Med dessa moderna lastbilar redo att ge sig ut på vägarna ser vi fram emot att fortsätta öka kvalité på transport till våra kunder. Tillsammans med våra skickliga chaufförer och dedikerade team är vi redo att ta oss an nya utmaningar och möjligheter med entusiasm och professionalism.