Sommarens Glada Nyhet – Nya Trailers

Picture of SFT Trailer

Svensk Fjärrtransport har spännande nyheter att dela! Efter noggrann planering och förväntan är vi glada över att äntligen välkomna två helt nya trailers till vår flotta. Dessa toppmoderna trailers har redan påbörjat sin färd längs vägarna och stärker vår förmåga att leverera enastående transporttjänster till våra kunder.

”Det är en milstolpe för oss att ta emot de nya trailersen i vår verksamhet,” säger Mehiar Petrov, VD för Svensk Fjärrtransport. ”Vi har investerat i modern teknik och innovativa lösningar för att möta den växande efterfrågan och säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen.”

De nya trailersen har utformats för att maximera kapacitet och effektivitet, vilket möjliggör en smidigare och mer pålitlig leverans av gods. Dessutom har de utrustats med den senaste teknologin för att övervaka lastning, lossning och transport i realtid, vilket ger oss en fullständig översikt över varje transporterad enhet.

Vi är övertygade om att dessa nya tillskott i vår flotta kommer att bidra till att förstärka vårt rykte som en pålitlig och professionell transportpartner. Kombinerat med våra skickliga chaufförer och engagerade team är vi redo att möta våra kunders behov och överträffa deras förväntningar.

Vårt fokus på kundnöjdhet och hållbarhet kommer fortsätta att vägleda oss när vi expanderar och utvecklas som ett företag. Med våra nya trailers och dedikerade team har vi stärkt vår position på marknaden och ser fram emot att fortsätta erbjuda enastående transporttjänster i framtiden.

Vi vill tacka våra kunder för deras fortsatta förtroende och ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika partnerskap tillsammans. Vår nya flotta är redo att rulla ut på vägarna, redo att leverera pålitliga och hållbara transportlösningar, precis som vi alltid har gjort.