Läs Om SFT’s Grundare och VD

Bild av lastbilar stationerade för lastning.

Mehiar Petrov: Den ambitiöse 23-åriga grundaren och VD:n för Svensk Fjärrtransport AB

Vid blott 23 års ålder har Mehiar Petrov redan gjort sig ett namn som en visionär entreprenör och den drivande kraften bakom Svensk Fjärrtransport AB. Företaget grundades för bara tre år sedan, men har snabbt vuxit under Mehiars ledning och blivit ett betrodd namn inom transportbranschen.

Mehiars resa började med en stark passion för logistik och en beslutsamhet att skapa en pålitlig och hållbar transportlösning. Med en tydlig vision i åtanke gav han sig i kast med den utmanande uppgiften att bygga sitt eget företag från grunden. Genom hårt arbete, uthållighet och en djup förståelse för branschen lyckades Mehiar framgångsrikt etablera Svensk Fjärrtransport AB.

En av Mehiars stoltaste bedrifter är rekryteringen av ett team på 20 kvalificerade och engagerade lastbilschaufförer. Han insåg den avgörande roll de spelar för företagets framgång och valde noggrant ut personer som delar hans engagemang för professionalism och kundnöjdhet. Förarlaget ser till att leveranser sker effektivt och i rätt tid, vilket upprätthåller företagets rykte för pålitlighet.

Mehiars ledarstil kännetecknas av en hands-on-attityd och viljan att leda genom exempel. Han är aktivt involverad i företagets dagliga verksamhet och arbetar nära sitt team för att tackla eventuella utmaningar och hitta innovativa lösningar. Hans engagemang och drivkraft har tjänat honom respekt och beundran från hans anställda, som uppskattar hans outtröttliga engagemang för deras framgång och företagets tillväxt.

När Svensk Fjärrtransport AB fortsätter att expandera och etablera sig som en framstående aktör inom branschen fokuserar Mehiar på företagets kärnvärden av pålitlighet, hållbarhet och kundnöjdhet. Han ser en framtid där Svensk Fjärrtransport AB blir en ledande kraft inom innovativa och miljövänliga transportlösningar.

Trots sin unga ålder har Mehiar Petrov redan uppnått enastående bedrifter som grundare och VD för Svensk Fjärrtransport AB. Genom sin entreprenörsanda, beslutsamhet och outtröttliga strävan efter excellens har han byggt upp ett växande företag som överträffar förväntningarna. När Mehiar och hans team blickar mot framtiden är utsikterna för Svensk Fjärrtransport AB utan tvekan ljusa, tack vare den visionära ledningen från dess unga och ambitiösa